Biomedisch Technoloog in het Catharina Ziekenhuis (Eindhoven)

Het Catharina Ziekenhuis is op zoek naar een Biomedisch Technoloog die werkzaam gaat zijn binnen de afdeling Klinische fysica en InformatieManagement (KIM) van de Service-eenheid Medische Informatie-,en CommunicatieTechnologie (MICT).

Als Biomedisch Technoloog ondersteun je de klinisch fysici Algemene Klinische Fysica (AKF) en Radiologie & Nucleaire Geneeskunde (RNG). Daarbij voer je zelfstandig (deel-)projecten en activiteiten uit rondom de volledige levenscyclus van medische technologie. Hierbij valt te denken aan coördinerende activiteiten bij de aanschaf en ingebruikname van medische technologie; het opstellen van pakket van eisen, het uitvoeren van risicoanalyses en acceptatietesten en kwaliteitsmetingen. Daarnaast zorg je ook voor een optimale inzet van medische apparatuur en stralingshygiëne (KEWvergunning). De verdeling van je werkzaamheden is afhankelijk van jouw kennis en ambitie en wordt samen met de zittende fysici onderling nader worden bepaald. Jouw werkzaamheden voer je uit onder supervisie van de klinisch fysici.

Dus heb je de opleiding Biomedische Technologie afgerond? En heb je zin in een (nieuwe) uitdaging in het Catharina Ziekenhuis? Solliciteer dan op deze functie.

Voor meer informatie zie de volledige vacature: Biomedisch Technoloog Catharina Ziekenhuis