Biomedisch Technoloog te MC Groep en MC Slotervaart

MC Groep en MC Slotervaart zijn klantgerichte organisaties die de belangen van haar patiënten voorop zet. Met de ervaren professionals van MC Groep en MC Slotervaart is de patiënt verzekerd van snelle diagnostiek en een goede behandeling. Wat we doen, doen we goed en snel.

Beide ziekenhuizen werken nauw samen op het gebied van Kwaliteit en Veiligheid. We zijn dan ook op zoek naar een Biomedisch Technoloog die zowel in Lelystad als in Amsterdam werkzaam wil zijn.

Functiebeschrijving

Als biomedisch technoloog ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van medische technologie in beide ziekenhuizen. Als expert in je vakgebied overleg, ondersteun, instrueer en adviseer je directie, lijnorganisatie en medisch specialisten over het veilig en functioneel toepassen van medische technologie. Eén van de kerntaken is het tot stand brengen en het bewaken van gedragen procedures conform actuele wet- en regelgeving (o.a. het Convenant Veilige toepassing van medische technologie in de medisch specialistische zorg). Ook worden o.a. prestatie indicatoren ontwikkeld en bewaakt de biomedisch technoloog de samenhang in het technologiebeleid. Hiervoor wordt veel samengewerkt met andere stakeholders, zoals gebruikers, technisch beheerders en ter zake deskundigen en ook bestuur medische staf, manager ICT en klinisch fysicus. Daarnaast begeleid en participeer je in projecten op het gebied van medische technologie en risicomanagement van medische hulpmiddelen.

Voor meer informatie kan je bijgevoegde vacature bekijken (deadline 1 september).