Symposium WIBAZ i.s.m. Koepel Medische Techniek

26mei2016

Symposium WIBAZ i.s.m. Koepel Medische Techniek

At Reehorst Ede

De Werkgroep Instrumentatie Beheer Academische Ziekenhuizen (WIBAZ) heeft in 45 jaar een groot deel van de huidige technische ontwikkelingen meegemaakt en gestuurd. De ontwikkelingen van de verschillende technologieën volgen elkaar in rap tempo op. Al deze innovaties hebben een grote impact op zorgprocessen, financiering, techniek en organisatie. Wat kunnen we nog verwachten en waar kiezen we voor? De huidige technische ontwikkelingen gaan vaak sneller dan gedacht.

 

Op donderdag 26 mei 2016 vindt het WIBAZ Lustrumcongres plaats. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met de Biomedisch Technologen in de Zorg (BMTZ), de Nederlandse Vereniging voor Klinisch Fysica (NVKF), de Nederlandse Vereniging voor Klinische Informatica (NVKI) en de Vereniging Ziekenhuis Instrumentatietechnici (VZI). De titel van dit congres luidt: ‘Sleutelen aan de toekomst’, er is een mooi programma samengesteld en de dag wordt afgesloten met een spectaculaire voordracht van André Kuipers.

 

Kijk op de website www.sleutelenaandetoekomst.nl voor meer informatie over dit congres. U kunt zich ook direct inschrijven via de linkwww.roijecongressen.com/wibaz.