Vacature Biomedisch technoloog SKB te Winterswijk

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk en het Slingeland Ziekenhuis (SZ) in Doetinchem, werken sinds de bestuurlijke fusie per 1 januari 2017 nauw samen binnen de overkoepelende organisatie Santiz. Beide locaties beschikken samen over ruim 500 bedden. Met betrokken en deskundige professionals, ruim 2000 fte medewerkers en bijna 170 fte medisch specialisten, verleent de organisatie veilige en gastvrije zorg van hoge kwaliteit aan de inwoners van de Achterhoek.

Door vertrek van een collega zoeken wij een Biomedisch Technoloog

Wat ga je doen?

Als biomedisch technoloog vervul je binnen ons ziekenhuis een belangrijke rol op het gebied van innovatie, kwaliteitsborging en risicobeheersing. Vanuit een jong team van onder andere biomedisch technologen, een klinisch fysicus en een klinisch informaticus, werk je samen met onze technici en zorgprofessionals aan een optimale en veilige inzet van medische technologie.

Als biomedisch technoloog begeleid je zorgprofessionals en managers in de keuze en implementatie van nieuwe innovaties en medische hulpmiddelen. Je zoekt samen met zorgprofessionals naar verbetermogelijkheden in de inzet van medische technologie en neemt het initiatief om deze verbeteringen (in projecten) door te voeren. Ook organiseer je samen met onze technische afdelingen (Zorgtechnologie, ICT, Technische Dienst en CSA) het onderhoud en beheer van de medische hulpmiddelen binnen jouw aandachtsgebied en houd je toezicht op het voldoen aan wet- & regelgeving.

Je gaat je in eerste instantie richten op de aandachtsgebieden: steriel instrumentarium (inclusief reiniging, desinfectie, sterilisatie), endoscopie, implantaten en medische disposables. Idealiter vervul je ook de rol van Deskundige Steriele Medische Hulpmiddelen (DSMH). Afhankelijk van kennis en ervaring is een bredere portefeuille en betrokkenheid bij andere aandachtsgebieden zeker mogelijk.

Voor informatie zie bijgevoegde document: Vacature Biomedisch Technoloog SKB