vacature BMTer @ Bravis ziekenhuis

In verband met zwangerschapsverlof van één van de klinisch fysici is er binnen de vakgroep Klinische Fysica van het  Bravis ziekenhuis te Roosendaal en Bergen op Zoom voor de periode van half augustus tot eind 2017 een vacature ontstaan voor tijdelijke waarneming:

 

Klinisch fysicus specialisatie AKF of RNG / biomedisch technoloog 36 uur gemiddeld per week

 

omgeving
Het Bravis ziekenhuis telt ongeveer 260 medisch specialisten en bijna 2000 FTE personeel en twee hoofdlocaties in Bergen op Zoom en in Roosendaal. ‘Samen wordt je beter’ is onze klantbelofte welke we realiseren door samen te doen waar we goed in zijn, samen met onze patiënten, zorgcollega’s, ketenpartners en zorgverzekeraars. De vakgroep klinische fysica voert haar werkzaamheden al geruime tijd over de beide ziekenhuislocaties uit. Één van de  klinisch fysici is tevens afdelingshoofd van de afdeling medische technologie. De afdeling telt in totaal 3 klinisch fysici, 1 teamleider, 16 medisch electronici, een secretaresse en een coördinator kwaliteit en veiligheid. Als waarnemend klinisch fysicus voert u zelfstandig klinisch fysische werkzaamheden uit, hieronder vallen een aantal lopende (aanschaf) projecten en kwaliteitstrajecten.  U komt in een ondernemende, servicegerichte organisatie waarin de mens centraal staat. Zo werken we samen aan een nog betere kwaliteit van de zorg. Professionaliteit, samenwerking en een goede werksfeer gaan in onze organisatie hand in hand.

ambitie
Een zelfstandige positie in een ziekenhuis met veel dynamiek en interessante ontwikkelingen, zowel op organisatorisch als op het vlak van de klinische fysica en medische technologie. Veel ruimte voor eigen initiatief en verbeteringen. Afhankelijk van uw opleiding en ervaringen zal dit al dan niet onder begeleiding van de klinisch fysicus gebeuren.

 

bagage
We zijn op zoek naar een enthousiaste klinisch fysicus of een biomedisch technoloog  met affiniteit met de klinische fysica.  Hij/zij dient over goede communicatieve vaardigheden te beschikken. Specialisatie in beeldvormende technieken  is hierbij een pré.

 

aanbod
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen. Salariëring is, afhankelijk van opleiding en ervaring. De salariëring wordt nader vastgesteld.

 

contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M. Franken,

tel. 06-20715436 of mevrouw B. Damink, tel. 088-7068377, beiden klinisch fysicus.

U kunt tot 15 augustus a.s. (deadline is verlengd) online solliciteren via intranet of https://vacatures.bravisziekenhuis.nl waarbij u wordt verzocht uw sollicitatiebrief en CV te uploaden als Word- of PDF-bestand.