Loading Events

Upcoming Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

januari 2020

IFMBE CED Monthly Webinar Series

januari 30 @ 17:00 - 18:00

30 Januari om 17.00 uur (11:00 AM EST) vindt het eerste webinar plaats van een serie webinars van onze internationale collega's. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden via deze link.   During the 2020 Global Clinical Engineering Summit,  +70 country representatives discussed the main needs of worldwide Clinical Engineers (CE's). One of the main topics that were discussed was the need to develop a Leadership Training Program that helps CE's show the true value of their work to stakeholders of all…

Find out more »

februari 2020

Symposium Robotisering VTGM

februari 6 @ 08:00 - 17:00

Op 6 februari 2020 zal het symposium Robotisering VTGM in het Prinses Máxima Centrum plaatsvinden. VTGM van parenteralia wordt als ‘high risk’-proces beschouwd; daarom worden er hoge eisen gesteld aan het proces en de kwaliteitsborging. Dit is een grote uitdaging met de groeiende krapte op de arbeidsmarkt aan zowel verpleegkundigen als apothekersassistenten. Tijdens dit dagvullende symposium wordt ingegaan op verschillende scenario’s om hieraan het hoofd te kunnen bieden, met de focus op robotisering van VTGM-handelingen. https://robotsymposium.prinsesmaximacentrum-events.nl/ Indien u nog vragen…

Find out more »

maart 2020

MDR en wat betekent het voor de ziekenhuizen.

maart 17

Op 17 maart is er een bijeenkomst over de MDR. Vanaf 26 mei wordt deze wet van kracht. Het is belangrijk om te weten wat de impact voor je ziekenhuis is. Zijn jullie voorbereid? Programma volgt.

Find out more »

juni 2020

Beademing. Technieken en Aandachtspunten

juni 11

De scholingsbijeenkomst van 11 juni wordt gewijd aan beademing. Een techniek die we in alle ziekenhuizen toepassen. Hoe ver ben jij op de hoogte van de risico's en nieuwe technieken? Programma volgt.    

Find out more »

september 2020

Duurzaamheid van medische technologie

september 17

Op 17 september wordt er aandacht besteed aan de duurzaamheid van medische technologie. Het milieu en het klimaat is een topic dat niet meer in weg te slaan uit het huidige media landschap. In hoeverre kunnen ziekenhuizen hierin een positie nemen? En nog specifieker, kunnen wij als beroepsvereniging hieraan bijdragen? Programma volgt.

Find out more »

november 2020

(Patiënt)Veiligheid en risico’s rondom medische technologie

november 10 @ 08:00 - 17:00

10 November staat in het teken van veiligheid. Een thema waar we allemaal veel mee bezig zijn. Wat kunnen we hierin van elkaar leren? Wie loopt er voorop en waar moeten we nu aandacht voor hebben? Programma volgt.

Find out more »
+ Export Events