Loading Events

Upcoming Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

september 2020

3 sept: BMTZ online kennisdeling

september 3 @ 15:30 - 16:30

BMTZ online kennisdeling, Over alles wat je altijd hebt willen weten over medische technologie maar nooit hebt durven vragen. Als vervolg op de corona sessies gaan we elke maand een sessie organiseren voor online kennisdeling! Deze zullen plaatsvinden op de eerste donderdag van de maand van 15.30-16.30 uur. Tweede keer:  3 september 15.30. Via Zoom Meer informatie volgt binnenkort.

Find out more »

Duurzaamheid van medische technologie

september 17 @ 13:00 - 15:30

Op 17 september wordt er aandacht besteed aan de duurzaamheid van medische technologie. Het milieu en het klimaat is een topic dat niet meer in weg te slaan uit het huidige media landschap. In hoeverre kunnen ziekenhuizen hierin een positie nemen? En nog specifieker, kunnen wij als beroepsvereniging hieraan bijdragen? Programma volgt. De sessie zal plaatsvinden via ZOOM.

Find out more »

oktober 2020

ARE YOU READY FOR GLOBAL CLINICAL ENGINEERING DAY?

oktober 21

21 oktober 2020 is het feest voor onze beroepsgroep! Internationaal staan er daarom verschillende activiteiten gepland. Zie bijvoorbeeld: https://www.cmbes.ca/news-events/news-and-events/read,article/5/global-clinical-engineering-day https://ced.ifmbe.org/resources/global-ce-day.html

Find out more »

november 2020

(Patiënt)Veiligheid en risico’s rondom medische technologie

november 10 @ 08:00 - 17:00

10 November staat in het teken van veiligheid. Een thema waar we allemaal veel mee bezig zijn. Wat kunnen we hierin van elkaar leren? Wie loopt er voorop en waar moeten we nu aandacht voor hebben? Programma volgt.

Find out more »
+ Export Events