Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Symposium: de toekomst van veiligheid in de gezondheidszorg

januari 18 @ 09:00 - 14:00

Free

Op 18 januari 2019 is er een symposium “Veiligheid in de gezondheidszorg”, georganiseerd door CGE Risk Management Solutions en Faculteit Techniek, Bestuur & Management (TBM) van Technische Universiteit (TU) Delft. Zij nodigen u uit voor een ochtend symposium, gevuld met: interessante presentaties vanuit verschillende disciplines, voorbeelden uit de praktijk, en een interactieve lunch game. Aansluitend bent u van harte welkom om de intreerede van Prof. dr. Jop Groeneweg aan de TU Delft bij te wonen. Kan ’Just culture’ bijdragen aan de verdere verbetering van veiligheid?

Hoe ziet de toekomst eruit? Wat zijn de huidige uitdagingen en belangrijkste trends voor de wetenschap, overheid en bijvoorbeeld ziekenhuizen? Leren van incidenten en afwijkingen wordt gezien als enorm waardevol om de kwaliteit van processen te verbeteren, maar blijkt in de praktijk erg lastig. Hoe kunnen organisaties dit leerproces effectief managen?

Bent u nieuwsgierig naar de toekomst van veiligheid in de gezondheidszorg en geïnteresseerd om meer te leren over ‘just culture’? Registreer dan vandaag nog!

Bron: https://www.cgerisk.com/event/symposium-de-toekomst-van-veiligheid-in-de-gezondheidszorg-18012019/

 

Symposium: de toekomst van veiligheid in de gezondheidszorg

Details

Date:
januari 18
Time:
09:00 - 14:00
Cost:
Free
Website:
https://www.cgerisk.com/event/symposium-de-toekomst-van-veiligheid-in-de-gezondheidszorg-18012019/

Venue

delft
mijnbouwstraat 120
Delft, 2628 Netherlands
+ Google Map