Start van het nieuwe jaar

Scholingbijeenkomst

Afgelopen week vond de eerste scholingsbijeenkomst van de BMTZ plaats in het UMC Utrecht. Het thema van deze bijeenkomst was “centrale sterilisatie”.

De eerste voordracht werd gegeven door onze eigen Sharon Nijenhuis. Als DSMH en BMTZ’er vervult zei een dubbele functie in het ziekenhuis. Ze vertelde hoe zei deze rollen combineert met haar QME opleiding.  Met de nieuwebouw van de CSA in het SKB had zei haar handen vol met het ontwerpen van validatieplannen.

Vervolgens vertelde Jeroen de Geus (DSMH van het UMC Utrecht) zijn ervaringen met de nieuwbouw van de CSA. Met een innovatieve blik is het UMCU aan de slag gegaan met het ontwerp en de realisatie hiervan.  Als afsluiter van de scholingsbijeenkomst mochten we een kijkje nemen op de nieuwe CSA, waar we ons een beeld konden vormen bij de eerste deels gerobotiseerde CSA binnen Nederland.

Presentaties zijn binnenkort terug te vinden onder het kopje scholingsbijeenkomsten.

AV 2020

Na een geslaagde scholingsbijeenkomst volgde de AV 2020.

We zijn blij dat ons bestuur heeft besloten nog een jaar door te gaan!

Mede dankzij hun inzet zijn we als vereniging de afgelopen jaren flink gegroeid en hopen dat dit jaar weer te mogen doen.

 

Oproep commissies

Ook dit jaar zijn we weer opzoek naar meer actieve leden. De commissies hebben in een korte presentatie de plannen voor 2020 gepresenteerd. Mocht jij nu denken, die plannen vind ik super en daar wil ik bij helpen!

Meld je dan aan bij een van de commissies!!

 

BMTZ bestaat 10 jaar

Daarnaast is 2020 een extra speciaal jaar, want de BMTZ bestaat 10 jaar! Daar horen natuurlijk een aantal feestelijke bijeenkomsten bij. Heb jij nu een goed idee om dit te vieren, meld je dan bij de commissie voor de scholingsbijeenkomsten. Samen kunnen jullie deze plannen dan tot uitwerking brengen 🙂

 

Uitreiking certificaten voor “Geregistreerde biomedische technologen in de zorg”

De dag werd afgesloten met een gezamenlijk diner, borrel. Om de dag nog feestelijker te maken werden ook certificaten uitgereikt aan een groep nieuwe en her-gecertificeerde “Geregistreede Biomedisch Techonogen in de Zorg”.

Gefeliciteerd allemaal!

 

Tot slot, nog even een Toast voor 2020!

Laten we er dit jaar een mooi jubileumjaar van maken.

 

Start van het nieuwe jaar